Polk Headquarters

This complete interior renovation is configured on the top five floors of the Travelers II tower. The design for the Polk headquarters includes a dramatic new central stair, detailed in frameless glass and polished stainless steel, located in the center of the floor plates. This element promotes internal communication and synergies within Polk’s team members. The stair also marks an important place within this significant facility.

Executive and administrative personnel are situated on the top floor, and the public is engaged on the ninth floor, which features multiple conference rooms, a company history display, and a dazzling reception center with highly detailed red metal panels. The design work included recycling existing furniture and specifying new product. Included in the new Polk space is a colorful community lunchroom, a fitness center, and a yoga studio.